Passzív-jövedelem,aktív-jövedelem-különbségek

Passzív-jövedelem jelentése

Magyarországon még mindig sokan nem tudják mi a fenti kérdésre a válasz.           Ennek megválaszolásához  először az kell megnézni, hogy  mit nevezünk aktív-illetve passzív-jövedelemnek?

Az aktív jövedelem  (két vagy több munkahelyről is származhat)  azt jelenti, hogy az elvégzett munka után egyszer kapsz fizetést.Ezt a fajta  munkát folyamatosan végezned kell, ahhoz hogy folyamatosan legyen bevételed,de ha kiesel a munkából, nincs bevételi forrásod.Ellenben a passzív-jövedelem esetében az elvégzett munka után többször  is van jövedelem, akkor is ha nem vagy jelen a munkahelyeden.

Milyen passzív-jövedelem források léteznek?

  •  jogdíjak: szerző vagy előadói (ez lehet zene, film, könyv)
  •  bármilyen termék, amit újra és újra megvesznek
  •  vásárlói, fogyasztói hálózatok
  •  valamiben lévő tulajdonosi jogviszony
  •  tőzsdén jelenlévő cég részvényeiből származó bevétel
  •  ingatlanbefektetés/ tartós bérletbe adás
  •  üzletlánc amely akár saját tulajdonban vagy  franchise rendszerben működik

A legegyszerűbb és érthetőbb példa a jogdíj. Egy zeneszerző egyszer megírja a dalt, amit stúdióban felvesznek, különböző hanghordozókon rögzítenek, amit cd/dvd formájában értékesítenek. (tudom ma már számos más forma is elterjedt a youtube és egyéb zenei és videomegosztó portálok megjelenésével)  Majd újra és újra  kiadják lejátszák. Később akár feldolgozva is nyilvános helyeken előadják vagy egyéb módon felhasználják a zenét.

Ebből a művésznek folyamatosan bevétele -passzív-jövedelme-  származik anélkül, hogy jelen lenne és a lejátszásokért évenként jogdíj formájában pénz kap.                     A férjem történetesen zenész (az R-GO együttesnek volt a dobosa) és így a 30 évvel ezelőtt befektetett munkájának gyümölcsét – jogdíj formájában- évente rendszeresen megkapja.Természetesen ehhez az kell, hogy lehetőleg minél gyakrabban játsszák a dalaikat a különböző médiacsatornákon, akik ezért fizetnek a szerzői jogvédő hivatalnak. Ez valódi (adózott) passzív-jövedelelem.

Ehhez hasonlóan  a multi-level-marketing (MLM) , a Network Marketing, a  fogyasztói hálózat kiépítése és így működik a gyakorlatban  a DXN Europe vállalat marketing stratégiája is.

A passzív-jövedelem jogilag tiszta

A törvény szerint meghatározott módon- legális jövedelemszerzési forma. Sok embernek  ez az  egyetlen lehetőség arra, hogy bevételre tegyen szert akkor is, ha például egy betegség vagy egyéb okok miatt korlátozva van a munkavégző képessége.

Ehhez nyújt segítséget a DXN Europe egyedülálló, otthonról végezhető, online  marketingmódszere is.

Kinek ajánlott a passzív-jövedelem?

Minden 18 évet betöltött személynek; de kismamáknak, Gyes-en, Gyed-en lévő anyukáknak, egyetemistáknak, nyugdíjasoknak, mozgáskorlátozottaknak, és mindazoknak akik szeretnének az elvégzett munkájukért többször is pénzt kapni.   A DXN-ben óriási előny, hogy egyedülálló online stratégiájának köszönhetően   bárhonnan és bárhol  a világon  kiépíthetünk fogyasztói hálózatot,  hiszen a  DXN  már több mint 127 országban jelen van és oda is eljuttatja a termékeket, ahol még hivatalosan nem nyílt irodája.Ezáltal ott is lehet vásárlónk ahol személyesen nem tudnánk jelen lenni. Így lehetőség van arra hogy a passzív-jövedelem ezeken a váráslásokon keresztül  jutalék formájában realizálódjon.

A világon több millióan élnek ennek -a DXN által kidolgozott- nagyszerű ötletnek a lehetőségével, ami sok családnak biztosít  állandó bevételi forrást, anélkül hogy bárkit becsapnának vagy  megkárosítanának. Ugye Te is szeretnél egy ilyen pénzforrást?    Mindenki szeretne! Részletekért klikkelj ide :http://www.cafebarile.com/uzleti_lehetoseg 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!