Spirulina-ganoderma-aloe vera

Spirulina, ganoderma és aloe vera -Bőrápolás DXN termékekkel

Földünk természetben fellelhető nagy kincsei azok a növények, algák, és a gombák. Utóbbiak  rendszertanilag  növényi és állati tulajdonságokkal is rendelkeznek. (bővebben itt olvashatsz róluk) A belőlük készült  maszkok és krémek, arcra   s testre  kenve kiváló bőrápolószerek. Az egyik ilyen a spirulina, melyet porrá törve és egy kis tiszta vízzel elkeverve, hihetetlen hatással van főleg az arcbőrre. Regeneráló, tisztító, sejtmegújító és ránctalanító hatása azonnal látható, fiatalossá és egészségessé teszi a bőrt. Már  közel egy éve -heti rendszerességgel- használom itthon is a spirulina pakolást.

Az egészség számomra elképzelhetetlen bőrápolás nélkül.

Elsősorban azért, mert ez látszik meg rögtön valakin ha ránézünk. Ha valamilyen bőrproblémában szenved akkor, nem mondható teljesen egészségesnek, ráadásul  sok belső szervi betegség első tünetei is a bőrelváltozásokon fedezhetők fel.  Az, hogy mit eszünk, szintén nagy hatással lehet bőrünkre. Sok emberben nem tudatosul, hogy mennyire fontos a bőr ápolása gondozása. A bőrünk -amely egyben a legnagyobb kiterjedésű “szervünk”- az elsődleges védőpajzsunk a külvilággal szemben.

Gondoljunk csak bele… mikor megszületik egy kisbaba -normális esetben- gyönyörű, egészséges,puha és finom bőrrel jön a világra. De ahogy érintkezik a az őt körülvevő fizikai világgal, a bőre azonnal reagál, védekezik a külső behatásokkal szemben. Nem véletlenül -főleg mi nők- szeretnénk megőrizni a bőrünk épségét, rugalmasságát, bársonyos tapintását. Egyszóval bababőrre vágyunk és mindent megteszünk azért, hogy legalább lassítsuk a bőrünk idő előtti elöregedését. Erről a szól többek közt a szépségipar. Nos, akkor mit tehetünk?

Spirulina és a ganoderma hatásai

Mindenekelőtt különös gondot kell fordítanunk arra, hogy a bőrünket tisztán tartsuk. De ez még korán sem elegendő! Szükségünk van -a tisztálkodáson kívül- különböző bőrápolószerekre. Csakhogy nem mindegy, mit használunk mindezekhez!

A kozmetikai/szépség iparágban sajnos- sokszor egyáltalán- nem fő szempont a bőr védelme! Számtalan “bőrápólónak” nevezett termék kifejezetten károsító összetevőket tartalmaz, és leginkább méreg drága árakon gusztusos csomagolásban kaphatók. Persze vannak közöttük kivételek és nagyon nagy hatásfokkal bíró, nagyon jó minőségű -elsősorban természetes/növényi alapú és összetevőjű- termékek is. De valljuk be; az esetek többségében a jó marketingnek köszönhetően elhisszük, hogy ezektől például 10 évet fiatalodunk, bababőrünk lesz, elmúlik a narancsbőr vagy a pattanás stb…De sajnos az eredmények, (ritka kivétellel) szinte mindig  elmaradnak, vagy legalábbis nem lesznek tartósak. Ellenben a  DXN spirulina rendszeres használata  külsőleg és belsőleg is látványos eredményeket nyújt bárki számára! Győződj meg Te is, Próbáld ki most!

Egy nőnek, (de az igényes férfiaknak is ) az egészséges bőr nagyon fontos, hisz manapság már az emberi kapcsolatokat is meghatározza. A szép, ápolt bőr vonzóan hat az emberekre, ellenben aki bőrbetegségben szenved vagy nem fordít kellő gondot a bőrének ápolására, az taszító hatást vált ki a környezetéből. Az illatokkal ugyanez a helyzet. A finom, kellemes illatok után vágyakozunk, keressük a forrását, de a kellemetlen szagokat messziről elkerüljük, és a lehető legtávolabb akarunk kerülni,ha ilyen emberrel találkozunk. A spirulina és az aloe vera  természetes növény illatú, harmonizál az emberi bőrrel, friss fű illatra emlékeztet.

Spirulina? DXN? Ganoderma? Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket?

Ez sokszor  nehéz elsőre eldönteni, csak terméktapasztalat után derül ki  valamelyik termékről hogy az a bőrünkre milyen hatással van. Ez nagyban függ a termékben található összetevőktől. A legfontosabb szempont hogy  tisztán (gyógy)növényt és bizonyítottan nem káros  vegyületeket használjanak a gyártás során.

A DXN   (közel hetven ezer négyzetméteren elterülő  )  saját kutató laboratóriumában fejleszti, teszteli  az általa termesztett növényeket ,amelyet szintén helyben, saját kozmetológiai részlegében dolgoz fel. Ganoderma , spirulina és aloe vera összetevőjű  kozmetikumai felveszik a versenyt a nagy világmárkákkal.Két és fél év használat után bátran és  jó lelkiismerettel  tudom ajánlani Mindenkinek.

Aspirulináról nem rég itt a blogon írtam márés ígértem, hogy az egyéb felhasználási területekről is -mint bőrápolás, kozmetológia – fogok részletesebben írni.

Mivel a DXN  termékei között szép számmal  találhatóak  kiváló minőségű  spirulina, ganoderma és aloe vera tartalmú kozmetikumok, naponta használatos higiéniai termékek,  ezért most egy kis összefoglalót szeretnék közreadni.

Közel egy éve  Budapesten járt  Ms.Wafa Bdair a DXN  International egyik bőrápolási szakértője. Többed magammal egy   olyan kozmetikai bemutatón vettünk részt ahol , személyesen  is megtapasztalhattuk , kipróbálhattuk  a   különböző  spirulina és egyéb növényt tartalmazó  DXN termékek külsőleges alkalmazását.  Az öt  önkéntes “modell” között, én voltam az egyik, aki vállaltam a próbakezelést! :-)

A tisztítást és a masszázst követően  különböző arcmaszkokat próbálhattunk ki. Én a ganoderma kávésat (három az egyben DXN-es kávé és morinzhi keveréke) próbáltam ki, ami egyben arcradírként  (peeling) is szolgált. Az arcbőröm  érezhetően megtelt   frissességgel,  a szemkörnyéki  apróbb ráncok is kisimultak, feltöltődött az egész arcom. A barátnőm a spirulina pakolást próbálta ki, ami a leglátványosabb hatású volt; szinte azonnali ránckisimító hatással! Másik két  hölgy a Ganozhi E series  és az Aloe Vera egy- egy termékét  használták és hasonlóan pozitív  hatásról számoltak be.

A ganozhi  fogkrémet az egyik hölgytársunk a lábán próbálta ki. 10 perces ganoderma lábfürdő után, a fogrém lábradírként való használata azonnali felfrissülés eredmé-nyezett, a lábfáradság teljesen megszűnt. A vérkeringés érezhetően  intenzívebb lett.

 

A kezeléseket követően  közösen  -csak DXN termékekből készített-  dresszinggel egy finom salátát készítettünk  és  jóízűen  elfogyasztottuk. Ms.Wafa nagyon sok értékes tanáccsal látott  el minket. A legnagyobb meglepetés számunkra az volt, amikor elárulta saját  életkorát. Kizárólag a DXN termékeit használja közel egy évtizede és ez meg is látszik rajta. Az viszont egyáltalán ,nem hogy többszörös nagymama és már közel hatvan éves. Az arcbőre magáért beszél!  :-)

Megmutatott  nekünk egy-két  trükköt, amit mi is könnyedén megcsinálhatunk otthonunkban (lásd az első bekezdést a cikk tetején: spirulina porrá törve…)  a drága -és közel  sem biztos, hogy egészséges – kozmetikai kezelések helyett. De itt is vannak kivételek!:-) Én is járok kozmetikushoz. Aki ebben szakember, az biztos hogy jót fog tenni a bőrünkkel, és egy arc-nyak- és dekoltázs masszázst semmilyen krém vagy pakolás nem tud helyettesíteni, csak kiegészíteni! :-)

Remélem sikerült felkeltettem az érdeklődésedet a spirulina, ganoderma és aloe vera tartalmú kozmetikumok és egyéb termékek ilyen jellegű felhasználása iránt. Kérdéseid vannak, bátran írj! Szívesen segítek eligazodni, hogy  a bőrtípusodtól függően, milyen termékeket érdemes elsőre kipróbálnod.

Ha már választottál, akkor érvényesítsd (egyszeri, ötezer forintos regisztrációval) az örökös -25%-os törzsvásárlói kedvezményedet ITT!

Hasznos volt a cikk? Oszd meg Barátaiddal és ismerőseiddel is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!