Totális cég a DXN?

Hallottál már  arról, hogy egy cégre azt mondják : totális?

Ezzel  a jelzővel csak nagyon kevés cég rendelkezik a világon. De vajon mit is jelent pontosan, hogy egy cég totális? Ehhez szükség lesz arra, hogy hétköznapi értelemben is megnézzük a totális szó jelentését: Ez egy idegen szó;az értelmező kéziszótár szerint azt jelenti: mindenre kiterjedő.

Véleményem szerint az hogy totális, a DXN-ben két területen tud megvalósulni:

  •   A cég -jelen esetben a DXN- mindent egy kézben kézben tart; a termesztéstől az értékesítésig, amiről már korábban itt írtam.
  •   A másik aspektusból megközelítve, a totális szó azt jelenti, hogy a DXN képes az életed minden területére teljeskörű és hasznos megoldásokat nyújtani!

Kíváncsi lettél ugye? Hogy miben is pontosan, azt nézzük meg egyenként.

1. Az egészség és életmód területén:

Egyedülálló minőségű ganoderma tartalmú (és más gyógygombás és gyógynövényes) termékeinek köszönhetően az emberi szervezetet teljeskörűen (totálisan) képes ellátni a szükséges és magas minőségű tápanyagokkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal stb., amivel jelentősen pozitív irányba  befolyásolja az emberi test működését és a Te egészségedet is.

2. A munka területén:

Több ezer alkalmazottnak és több mint öt millió közvetlen disztribútornak és fogyasztói hálózatban dolgozó munkatársnak ad rész-vagy teljes idejű munkát.-Olyan embereknek  is ad munkalehetőséget, akik máshonnan  – a szükséges  képzettség  hiányában  – nem kaphatnának  semmilyen jövedelmet.

3.  A társadalmi szerepvállalás a népegészségügy és szociális területen:

A DXN világszerte humanitárius  központokat  és kórházakat is üzemeltet a fejlődő országokban, ami világviszonylatban egyedülálló az ilyen jellegű cégek esetében.

4.  Az oktatás és a tanulás területén:

A munkavállalóinak ingyenes képzéseket tart;  ültetvényeire, farmjaira ,gyáraiba  és a laboratóriumaikba látogatást biztosít. A világméretű analfabetizmus csökkentése érdekében iskolákat alapít, írni olvasni tanítja az iskoláskorú gyermekeket  és a felnőtt lakosságot az elmaradott országokban.

5. Az anyagi  és financiális területen:

Az DXN nem korlátozza a jövedelem nagyságát; mindenki a munkájához mérten a lehető legigazságosabb  rendszerben dolgozta ki a javadalmazási rendszerét, melyről részletesen  itt olvashatsz. Nincsenek  kényszerítő elvárások, szabadon,  ki-ki a saját tempójában -gyorsabban vagy lassabban- tud dolgozni, meglévő  állása/munkája mellett, vagy  teljes munkaidejében (amit mindenki saját maga határoz meg) a DXN-ben. Utóbbi által  3-5 éven belül elérhető a teljes anyagi függetlenség. (a DXN marketingterve alapján)

6. A szabadidő és a család területén:

Lehetőséget ad ingyenesen utazni azoknak, akik üzleti szemlélettel a saját vállalko-zásukat építve, különböző jutalomutakon vehessenek részt a világot  beutazva. Ezáltal nem csak anyagi függetlenségre, de több szabadidőre is szert tesznek; többet tölthetnek a családjuk szeretteik körében, illetve  megvalósíthatják régóta dédelgetett álmaikat.

7. A karitatív  területen:

A DXN által nyújtott  kimeríthetetlen  lehetőségek által   saját egzisztenciát  megteremtve-  a jövedelmet  támogatásokra/adakozásra/ felajánlásokra   is  fel tudják használni,illetve másoknak hobbiból is segíthetnek a DXN -t megismertetni.Más  szemlélettel egy  magasabb életminőséghez juttatni tízezreket.

8.  Kapcsolatok területén:

DXN -nél világjelenség,  hogy a munkakapcsolatok legtöbbször barátságokká -nem ritkán pedig szerelemmé- alakulnak.  A  DXN  segítségére  van azoknak is, akik még nem találtak maguknak  olyan társat, akik nem csak a munkájukban hanem a magánéletben is  partnerré válnak. Sok  munka és baráti kapcsolat  torkollott már házasságba! :-)  Legutóbb két különböző nemzetből való talált egymásra a DXN -nek köszönhetően! Lásd: itt!

Ez kínálja minden embernek   a DXN -  A totális  cég!

Itt az ideje, hogy Te is  megismerd közelebbről! Ehhez segítség ez a blogoldal is … Remélem hasznos volt számodra ez a cikk, és megosztod  barátaiddal és ismerőseiddel is. …  Várlak máskor is! :-)

One Response to “Totális cég a DXN?

  1. Göblné Gyöngyi

    Nagyon tetszik, örülök a levelednek, várjuk a továbbiakat is! Nagy segitség lesz mindennyiunknak. Jó ivolt igy kerek egészben összefoglalva olvasni arról, milyen nagyszerű céghez sikerült csatlakoznunk.

    Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!