Malájziai élmények -2013 november

Még mindig a hatása alatt vagyunk…. nehéz szavakba önteni az elmúlt 10 nap  malájziai élményeit! Európából az ember  nem is gondolná, hogy a földgömb másik részén ilyen elképesztően gyönyörű helyek, érintetlen paradicsomi állapotok vannak, esőerdővel borított  mesebeli tájak, az óceán végtelennek látszó szikrázó fényei…..

Talán a képek többet mondanak mint ezer szó, de azért  egy rövid élmény-beszámolóval  szeretnék kedveskedni Neked, aki ezeket a sorokat olvasod… :-)

Utazásunk története 5 évvel ezelőtt  kezdődött…ekkor ismerkedtünk  meg  a  malájziai   DXN céggel és  rendkívüli termékeivel, melyek egy speciális gyógygombát a Ganoderma Lucidum-ot  tartalmazzák.  De erről már sokat olvashattál itt, a facebook-on illetve a különböző nyelvű weboldalainkon   is; szinte az egész  blogoldalamat átszövi; ezért  erre most nem térnék ki  részletesen.

Már nagyon  régen szerettük volna  személyesen is látni, hogy milyen  körülmények között és hogyan állítják elő, a több mint 60 féle  DXN terméket, amiknek túlnyomó többsége már  itt Magyarországon is elérhető. Mi először a ganodermás kávét ismertük meg, nagy kávérajongók lévén. A DXN  gyáraiban most a saját szemünkkel is láttuk és megörökítettük a gyártás folyamatát, melyekről később közzé teszek egy kis videót is.

A malájziai éghajlat egészen más, mint az európai, mivel  közel fekszik az Egyenlítőhöz. Nincsenek évszakok, csak nyár van,annak is két fajtája; a száraz forró és a meleg monszun esős évszak. Ez azt jelenti, hogy mindennap esik az eső  általában délután 1-2 órán át, és utána sem hűl le a levegő, hanem kisüt a nap. A hőmérséklet nem megy 20 fok alá szinte  sohasem, kicsi a hőingás, de annál nagyobb a páratartalom. Pontosan ez az, ami ahhoz kell, hogy a ganoderma gomba ideálisan tudjon növekedni, állandó  meleg és páradús környezetben.

 

Utazásunk fő célja is  a DXN gyárainak, ültetvényeinek, farmjának  meglátogatása és a  cég 20 éves születésnapi rendezvényén való részvétel volt.Természetesen az utazás sűrű programja nem tette lehetővé, hogy mindent részletesen megnézzünk, de  már egy 1 napos  farm-túra is elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy meggyőződjünk arról,amit már eddig is sejtettünk; a DXN  rendelkezik a  világon a legnagyobb  ganoderma  és spirulina  kultivációval és  ráadásul a bio minősítést is megkapta.

Nem csak a malájziai, de az ausztrál és az amerikai   fogyasztóvédelmi és  minőség ellenőrzési szigorú szabályoknak is megfelel, amit  rengeteg díjjal is elismertek.  Nagyon sok  kitüntetést kapott a DXN- az elmúlt évek során, mind a termékek minőségére mind a gyártási folyamatok  kíméletes folyamatára.

Ezeket az elismeréseket  volt alkalmam lefotózni is, melyeket szintén itt fogok  bemutatni. Az élményeket még csak most kezdjük feldolgozni, úgyhogy a következő hetekben is bőven lesznek nagyon hasznos és  fontos információk  mindazok számára akiket érdekel a jövőjük az egészségük  a családjuk és  a boldogulásuk, valamint szeretnének ilyen  gyönyörű helyekre  eljutni. Mi is a munkánk gyümölcsként és a DXN alapító elnökének,  Dr. Lim Siow Jin  úrnak köszönhetően vehettünk részt ezen a csodálatos  utazáson.

Kívánom Mindenkinek, -aki szeretne változtatni a az életkörülményein és egészsé-gesebben szeretne élni – hogy hasonló élményekben legyen része, mint nekünk volt …. és ez még csak a kezdet! Sok hasonló élményutazás áll még előttünk…A DXN   nagy hangsúlyt fektet a hitelességre, ezért sokaknak  lehetővé teszi, hogy  munkájukat  honorálva  ellátogathassanak a  cég malájziai központjába, és  olyan távoli országokba, ahova nagy valószínűség szerint soha nem juthatnának el  a DXN  nélkül. Erről már korábban részletesen írtam  itt , hogy  a DXN  nem  csupán egy cég,annál jóval több!

A DXN egy nagy család, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elmúlt egy hét 10 nap, mikor  a világ   140 országából voltunk jelen a legnagyobb egyetértésben és sok barátra tettünk szert Mexikótól, Bolíviától, USA-tól kezdve  afrikai országokon át ,  Ausztráliáig,  Perun át Argentínáig és Olaszországig…de felsorolni is nehéz lenne …. szóval felejthetetlen élmény volt. Pedig mi csak  a kávénkat váltottuk le egy egészségesre – ezelőtt 5 évvel… és nem gondoltuk  volna, hogy  ez a döntésünk a jövőre nézve  meghatározó lesz, és hogy ilyen sok pozitív  változást idéz elő az életünk több területén. A malájziai utazásunk  egy volt a sok közül, de ez egy mérföldkő lett.

Az ember mindig  a saját (pozitív vagy negatív) döntéseinek következményeit látja a későbbiek során  megvalósulni. Tehát fontos, hogy jó döntéseket hozz(unk)! Isten  ehhez sokszor  emberek  használ akiknek a tanácsait megfogadva  tudsz különböző sikereket elérni az életben.  Persze egyáltalán nem mindegy  kire, vagy kikre hallgatsz. Visszanézve  az elmúlt néhány évet, jó döntésnek bizonyult, hogy már akkor Barátainkra, a  Kócsó házaspárra hallgatunk…. Ők azóta elérték céljukat  a DXN-nel!   A leggyorsabban jutottak a legmagasabb szintre a világon… Ők az első Európai Crown Ambassador-ok, amiben nem igazán a cím a lényeges,- persze az is, és óriási elismerés  világszinten- hanem az a kitartó,szenvedélyes, hittel teli munka és tanulás,  a sok tanítás, lemondás, és áldozat  ami mögötte van.  Ez  valóban példaértékű.

Kedves Laci és Anikó! Gratulálunk!

2009-ben  kaptunk Tőlük egy autóban is  tölthető malájziai DXN-lógós  vízforralót, az úton való  kávézáshoz :-) , melyen ez a felirat áll:

“Köszönjük hogy velünk tartasz! Anikó és Laci  -DXN 2009-” Mi is köszönjük, hogy hívtatok!

Remélem  Neked is , aki -e sorokat olvasod most, megjött a  kedved  ahhoz,hogy a fenti  élményekben legyen részed. Ehhez nem kell mást tenned, csak kezd el fogyasztani a DXN termékeit, mondd el a termékekkel kapcsolatos valódi tapasztalataidat a barátaidnak és a környezetednek… ahogy mi is tettük. És ki tudja…jövőre vagy azután, lehet hogy már Te is, egy ilyen élménybeszámoló szösszenetet fogsz írni, mint amilyet most olvasol.

Utazásunkról folyamatosan teszünk közé sok,szép képet és érdekes,szórakoztató videót is, melyeket  megtekinthetsz a dxnbarile.hu  facebook oldalunkon.

Nos? Készen állsz akár egy életen át tartó “utazásra” a DXN-nel ?  Ha igen, akkor gyere  és  tarts velünk Te is! Szeretettel üdvözlünk a DXN csodálatos  világában!

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!