Vérnyomásbarát kávé?-Igen, ez kell nekem!

Vérnyomásbarát kávé, amely neked is segíthet…

 

Hallottál már ilyen kávéról? Ha még nem, akkor az én történetem számodra is megoldást jelenthet. Olvass tovább!
Egy napon elmentem orvosi vizsgálatra, mert a jogosítványom hamarosan lejárt volna. Mindenki tudja, hogy ilyenkor a rutinvizsgálatok alkalmával a vérnyomást is meg kell mérni. Az asszisztensnő közölte: -Uram, önnek magas a vérnyomása, tud róla? -Nem, miért mennyi?-kérdeztem, mivel nem tudtam mi számít magasnak.  A mérés alapján az orvos rögtön felírta a vérnyomáscsökkentőt. Kérdeztem, meddig kell ezt szednem? A válasz szinte sokkolt: -Élete végéig uram.

Összeugrott a gyomrom…te jó ég! Én, aki soha nem szedtem gyógyszer most azon éljek életem végéig? Hát nem! De akkor mit lehet ilyenkor tenni? Gondolkoztam … a doktornő közben lehetséges tünetekről kezdett kérdezni, de én mondtam, hogy nem érzek semmit… -Hát épp ezért nagyon veszélyes!-mondta. Nem véletlenül hívják alattomos gyilkosnak a magas vérnyomást, mert eleinte nem érzi a beteg, hogy bármi baja is lenne.

Na nekem se kellett több… elhatároztam, hogy ami rajtam múlik, mindent meg fogok tenni, hogy a vérnyomásom gyógyszerek nélkül is normalizálódjon.

Elkezdtem utána olvasni, hogy milyen természetes lehetőségek vannak és akkor döbbentem meg, hogy -az elérhető adatok alapján- a magyar felnőtt lakosság több mint fele küzd vérnyomás problémákkal és sajnos ez a betegség már fiatalabb korosztályt sem kíméli. Ez önmagában is elég nagy rizikófaktor  az egészségre nézve. De ami ennél is megdöbbentőbb, hogy az érintettek  20-25 %-a nem is tud róla, hogy vérnyomás problémája van! (mindegy, hogy magas- vagy alacsony vérnyomásról beszélünk, mindkettőt kezelni kell.)

Mivel a kialakulás fázisában nem mutatkoznak tünetek, sok ember -épp ezért- nem is foglalkozik vele. Pedig a tudatos életmód illetve a megelőzés (rendszeres orvosi ellenőrzések),  nagyon sok emberi életet menthetne meg. Bizonyított tény, hogy a betegségek  körülbelül 80%-áért az érrendszeri betegségek, és ezen belül is a magas vérnyomás  felelős. Ha nem fedezik fel időben és nem kezelik  évekig, más súlyos betegségeket is okoz. Az orvosok a magas vérnyomást a cukorbetegség előszobájának is szokták hívni. Ezért keresni kell olyan vérnyomásbarát megoldásokat, amivel kezelni tudjuk a már kialakult problémát.

Hadd tegyek fel egy kérdés: Te tudod-e mennyi a vérnyomásod? Normális, magas vagy esetleg alacsony?

Az első lépés: kiderítsük, érintettek vagyunk-e?

Ha kiderült, hogy esetleg Te is érintett vagy, ne ijedj meg! Számos természetes lehetőséged van a normalizálásra. A kutatások elsőként javasolják a testsúlycsökkentést, a kevesebb só használatát, több zöldség és gyümölcs fogyasztást, több mozgást, stb. Ezekről ingyenes online sorozatunkban olvashatsz, (töltsd le most itt!) de sok információt  találhatsz az interneten és más helyeken is.

Az biztos tudod, hogy akinek magas a vérnyomása annak nem javasolt a kávéivás, mert a koffein hirtelen megemelheti a vérnyomását. (ami igen veszélyes lehet). Azt mondta a doktornő, hogy ne igyak vagy csak 1-2 laza kávét naponta. Ez már “kiverte” nálam a biztosítékot: hogyan csökkentsem kávé adagomat napi 2 csészére? Na ne…. én, aki napi 5-6 kávéra vagyok beállva; mert  igazából nem is a koffein miatt iszom a kávét, hanem az íze miatt. Meg akarnak fosztani az egyik örömhormont termelő élvezeti cikkemtől? Erről egyáltalán nem akartam lemondani. De akkor mi lehetne erre a problémára megoldás? Olvass tovább…

Második lépésként csökkenteni kell a rizikófaktorokat

A cigaretta, alkohol, stressz, kábítószerek, különböző energia italok  olyan rizikófaktorok, amelyek fokozzák a hajlamot a betegségek kialakulására. És itt kell megemlítenem a hagyományos kávéfogyasztást is. Erről pro és kontra olvashatunk egymásnak szöges ellentétben lévő álláspontokat; káros-e a koffein vagy egészséges? Vagy mennyi az ajánlott mennyiség, ami még nem káros… stb.  Mindenki saját maga döntse el, melyiknek hisz.

Ahogy említettem, nem akartam a kávéfogyasztásról lemondani. De azt sem szerettem volna, hogy egész életemben gyógyszereken kelljen élnem és szenvedni azok mellékhatásaitól. Roham tempóban elkezdtem keresgélni a megoldások után. Ennek eredményeképpen  -egy barátunk révén-a DXN különleges kávéira bukkantam. Nagyon kíváncsi lettem, mitől olyan különlegesek és hogy tényleg olyan jótékony-e, mint amilyennek állítják?

 

Először az ízére voltam kíváncsi.  Az első korty után meglepődtem, hogy mennyire finom aromájú, dús kávét iszom. Egyáltalán nem volt gomba íze, így teljesen meggyőzött, de elkezdtem utána olvasni, miket írnak erről a “vérnyomásbarát” kávéról? Közben azért folyamatosan, napi 4-5 kávé lecsúszott a torkomon…

Megmutattam a barátaimnak, megkóstoltattam velük is és mindannyian pozitív hatásokról számoltak be. (Sőt van olyan barátom is, aki rászokott a DXN ganodermás kávékra, pedig előtte soha nem kávézott.) Mivel több mint öt éve folyamatosan fogyasztom, bátram állíthatom, hogy ez egy valóban különleges kávé, amely egyben vérnyomásbarát is. De nézzük csak, miért hívom a DXN kávéit vérnyomásbarát  kávénak?

Mégis miben más, mitől vérnyomásbarát a DXN kávé ?

Abban különbözik a nagy szupermarketekben és a kávézókban kapható kávéktól, hogy  a DXN csak a legjobb minőségű, 100% arabica kávét használja és nem tesz hozzá semmilyen ízfokozót és egyéb káros adalék-és színezékanyagot sem. (Köztudott, hogy az arabica kávé tartalmaz a legtöbb természetes aromát, -ezért is ez a legfinomabb- és fele annyi koffeint, mint más kávéfajták.) Ezáltal a csersavtartalma is alacsony. Így nem bántja a gyomor nyálkahártyáját. Ehhez adják hozzá a ganoderma gyógygombaport, ami semlegesíti a kávéban természetes módon jelenlévő koffein csersavtartalmát. Egy hagyományos kávé adagjában lévő koffeintartalomhoz képest, a DXN kávékban mindössze csak 10 %  a koffeintartalom.

Miért fontos, hogy kevés koffeint tartalmazzon?

Mert a koffeinnek érszűkítő hatása van, és az orvosok szerint ez kedvezőtlenül hat a vérkeringésre is. De akkor mitől leszek élénkebb, frissebb, aktívabb, mi fog feldobni ?Attól, hogy a kávéhoz hozzáadott ganoderma gyógygomba sokkal több oxigént köt le a vérben. Azt pedig tudjuk: aholoxigén van, ott élet is van. Ezáltal a vér olyan hajszálerekbe is eljut, amelyek a lerakódások következtében már elzáródtak.

A ganoderma gombában van egy olyan enzim is, amely képes behatolni a érfalakra lerakódott plakkokba és szétbomlasztja azokat.  Nagyon sok tanulmány és orvosi kísérlet igazolja a ganoderma jótékony hatásait. Részlesebben itt  is olvashatsz róla.

A vérnyomásbarát kávé  igazi titka…

A DXN kávéban rejlő jótékony hatás titka a ganoderma gyógygomba. A ganoderma szabályozza a sav-lúgbázisegyensúlyát is a szervezetben. A vérnyomásbarát kávé elfogyasztása után nem ég a gyomrom, nem pörög túl a szívverésem, a pulzusom normális és nem veri fel a vérnyomásomat sem.  Sok barátomtól hasonlókat hallottam vissza, ezért javaslom, Te is próbáld ki!

Azt hozzá kell tennem, hogy én egyáltalán nem szedek semmilyen gyógyszert.  De megváltoztattam a táplálkozási szokásaimat, minimalizáltam a stresszt az életemben és a lúgosító ganodermás kávé segített a vérnyomásom  normalizálásában is. Sőt, már az első csésze elfogyasztása után éreztem, hogy egyáltalán nem volt gyomorégésem, ami azóta meg is szűnt!

Mivel olasz létemre nem akartam leszokni a kávézás öröméről, nem volt más választásom, mint áttérni a DXN vérnyomásbarát kávéira. Ennek, ahogy említettem, már több mint 5 éve… azóta is élvezem a kávézás örömeit. Teljesen megszűntek a gyomorpanaszok is. Nagyon örülök, hogy jól döntöttem.

Bátorítalak, hogy próbáld ki Te is ezt a kiváló aromájú kávét, mint ahogy addig több száz barátom is megtette. Győződj meg saját magad is arról, hogy amit fentebb leírtam, mennyire igaz. Ezzel a cikkel nem az a szándékom, hogy kávét adjak el neked, hanem egy megoldást szeretnék mutatni a problémádra.

Az első doboz elfogyasztása után már érezni fogod a különbséget. Viszont ez idő alatt ne igyál mellette más fajta kávét.  Ha továbbra is szeretnél kávézni, és a kellemetlen érzésekkel leszámolni, akkor válts Te is! Biztos vagyok benne, hogy Te sem fogsz csalódni! Aki egyszer megkóstolja, az többé nem akar más kávét inni…

Rendeld meg most, és holnaptól akár a barátaiddal együtt élvezhetitek a ganodermás kávé jótékony hatásait! A döntés a Te kezedben van.

                                  Mi történik, ha megrendeled?

button_reszlet

Igen, most

Már első alkalommal kedvezményt szeretnék!

button_reszlet

A DXN egyszeri  Törzsvásárlói regisztrációjával rögtön -25% kedvezménnyel vásárolhatsz 

A feltételeket itt olvashatod!

Kávézz velem egészségesen!

Barile Paci Pasquale

WP_20131118_029

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!