Gyomorpanaszok nélkül könnyebb!

Gyomorpanaszok nem mindennapi kezelése

Mitől leszünk betegek?

WP_20140502_002
Mivel nem vagyok orvos, ezt a kérdést nem célom megválaszolni, és nem is orvosi szemszögből közelíteném meg. Viszont az általánosságban elmondható, hogy az emberek  alapvetően 2 ok miatt lesznek betegek, amelyek majdnem mindig a különböző bél-és gyomorpanaszokat is magukba foglalják -főleg a stressz miatt…

-ha a testük tele van méreganyagokkal (amik az ételeken, italokon és a belégzett levegőn keresztül kerülnek az emberi szervezetbe) és  mindezek miatt

-ha a szervezetük kibillen az egészséges egyensúlyából.

Általában a 40 éves kor elérése az, ami -mind a nőknél mind a férfiaknál- egy „vízválasztó” szokott lenni az emberek életében; akkor is ha érzik, akkor is ha nem. Van akinél korai negyvenes években, van akinél inkább az ötvenhez közel, de ilyenkor sajnos elkezdenek felszínre jönni az első betegségre utaló tünetek, eddig rejtett problémák, egészségügyi rendellenességek. Mindezeknek egyik fő kiváltó oka a mechanikus életmód, a stresszes, rohanó és egészségtelen életvitel. Sajnos sokan ezeknek nem tulajdonítanak kellő figyelmet!

Ezeket -a test figyelmeztető jeleit- nem szabad félvállról venni! Ilyenkor még nem gyógyításról van szó, hanem kezelésről; a testet el kell látni megfelelő természetes védőanyagokkal.

Az immunrendszerünk folyamatosan azért küzd, hogy a fenti állapotból megpróbálja visszaállítani a szervezetünket az egészséges állapotba. Tudjuk, hogy ez nagyon sokszor nehézségekbe ütközik (például a környezeti hatások, a családi viszonyok, a genetika, az életkor az életmód stb. miatt.)

Éppen ezért szükség van az emberi test (és lélek) kezelésére, amelyekre szerencsére vannak természetes gyógymódok is. (a gyógyszereken kívül.) Egy ilyennel szeretnélek most megismertetni. Ne ijedj meg, nincs benne semmi humbug! Csak simán és tisztán a természet erejét hívjuk segítségül, gyümölcs és zöldség formájában.

Hogyan tudsz egyszerűen természetes gyógyírra szert tenni?

Tavaly októberben  ismertem meg ezt az egyszerű de nagyszerű  receptet, amellyel a gyomorpanaszokat, és egyéb más (például májproblémákat, influenzás tüneteteket, lázat, emésztési zavarokat, )  sikeresen megszüntethetsz, akár 24  órán belül. Persze nem mindenkinek egyformán és gyorsan reagál a szervezete, de nekünk -különösen a férjemnek -és az ismerőseink között eddig még mindenkinek bevált ez a “leves”. Az alapanyagok jótékony hatásait a keresőkben megtalálod, ellenőrizd le!

Ezért is gondoltam, hogy itt a blogban is leírom, mert lehet hogy Neked is vannak gyomor-és bélpanaszaid. Ha igen, akkor ezt mindenképp érdemes kipróbálnod. Nagyon egyszerű, egészséges és egyáltalán nem drága. mint általában a gyógyszerek…és nincsenek  káros mellékhatások!

(A következő recept Dr. Lim a DXN alapító-tulajdonosa és mikrobiológusa által kikísérletezett módszer, saját maga és több ezer páciense közvetlen felhasználói tapasztalata alapján)

Mindössze 5 dologra lesz szükséged. Menj el a legközelebbi piacra vagy közértbe és szerezd be a hozzávalókat:

3-4 db közepes nagyságú, érett paradicsom (ami a test vízháztartását is szabályozza)

1 szál póréhagyma (dehidratál, izzasztó és vízhajtó hatású)

6-8 szem datolya (bevonja a bélfalat védőanyagokkal)

10-12 dkg friss gyömbér (aktiválja a gyomor védekezőrendszerét)

kb. 8dl tiszta víz (lehetőség szerint tisztított, nem csapvíz)

Tisztítás után vágd össze az alapanyagokat  (a datolyát előtte magozd ki) és egy nemesacél főzőedényben  főzd puhára 25 percig. Közben párszor keverd meg. Ha kész, hagyd egy kicsit hűlni és langyosan szűrd le az egészet. Jól nyomkod ki a levét (csak arra lesz szükséged) és dobd ki, ami a szűrőben maradt.

A levet tedd jól zárható üvegbe és abból tölts minden este lefekvés előtt 1 decit egy pohárba. Keverj el benne egy fél mokkáskanál  DXN ganoderma gombaport, és idd meg. (a port webáruházunkban  Reishi Mushroom por néven találod meg; törzsvásárlói áron: 4880.-Ft /30 adag.)  Ha megittad, utána már ne egyél, ne igyál  semmit, feküdj le aludni. Ha szükséges, reggel is megismételheted. Sőt ha a tünet gyakori, akkor napi három alkalommal igyál belőle 1-1-decit. Hűtőszekrényben 7-10 napig is eláll. De a minél jobb hatékonyság érdekében, -mielőtt használod-  mindig melegítsd fel  legalább szoba hőmérsékletűre. (Ezzel megspórolhatod a gyomrodnak azt a felesleges munkát, amely a melegítéssel telne el …)

Minden egyes fogyasztásnál figyeld  meg a tested reakcióit;

Ahogy fentebb is írtam, minden egyes alapanyag más célt szolgál. Ennek megfelelően a fogyasztást követő izzadás (ami a méregtelenítés egyik leghatásosabb formája) egy természetes jelenség.

-Akik azt tapasztalják, hogy könnyen és jól elalszanak tőle, izzadnak, azoknak az emésztőrendszerükkel lehetett a probléma, amely kb. egy-két hét használat után -tapasztalat szerint- helyreáll.

-Akik viszont nem tudnak elaludni a fogyasztást követően (23-03 óra között), azoknak minden bizonnyal valamilyen májproblémájuk lehet. Nekik a meglévő léhez 1 zöld citromot kell apróra vágni  és újra összeforralni, leszűrni, ezután így fogyasztani.

-Akik forrónak érzik tőle a testüket, azoknak 1 fehérrépát kell beleaprítani  a citrom helyett

-Akik gyengének vagy erőtlennek érzik magukat, azok tegyenek bele 1 répát a fentiek szerint

-Akiknek pirosas/vöröses az arcuk, azok 1 fej főtt céklával főzzék össze az alaplevet.

Fontos!

A fent leírtak egyéni tapasztalatokon nyugszanak nem a gyógyszereket hívatottak helyettesíteni és nem a rendszeres gyomorpanaszok kiszűrésére alkalmas vizsgálatokat kiváltani!  Nem is gyógyításra használatos, hanem elsősorban a kellemetlen gyomorpanaszok és egyéb ismeretlen eredetű megfázásos tünetek (pl. influenzára nagyon hatásos) jelentős mértékű csökkentésére és a test betegségmegelőző kezelésére van  jótékony hatással.

A férjem, én és néhány barátunk már kipróbálta ezt a “zöldséglevest” és nagyon pozitív tapasztalataink vannak. Lehet kúraszerűen 1-2 hétig, vagy naponta, illetve tünetileg alkalmanként is fogyasztani, minden kellemetlen mellékhatás nélkül.

Gyomorpanaszok nélkül minden könnyebb…Próbáld ki Te is!   Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalatodra, amit a cikk végén a hozzászólásokban megírhatsz!

One Response to “Gyomorpanaszok nélkül könnyebb!

  1. Göblné Gyöngyi

    Ez a leves tényleg nagyon jó. Sokáig fogyasztottam én is minden nap, de sajnos az utóbbi időben elhanyagoltam, pedig milyen jól aludtam tőle. :) Holnap már megyek is beszerezni a hozzávalókat!

    Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!