Allergia feletti győzelem egyik titka

Hogyan szabadultam meg egy kínzó

 allergiától, a szénanáthától?

 

szénanátha

Ha jól emlékszem, nálam érettségi előtt, májusban- épp mikor osztálykiránduláson voltunk-  jött elő első ízben ez a rendkívül kellemetlen, 1-2 hónapig tartó allergia. Ennek már több mint húsz éve és azóta -az utóbbi két évet leszámítva -sajnos minden évben küzdöttem a szénanáthával. Különösen a nyárfa virágzásának idején, -tudod, amikor azok a kis szöszöket hordja a szél és  szállnak mindenfelé; olyan minta hó lenne- erősödtek fel a tünetek de egész nyáron a pollenek miatt  érzékelhető volt.

 

Ilyenkor, rendszerint orrcseppel és allergiaellenes gyógyszerekkel (amiknek szintén sok mellékhatása volt) tudtam fékezni az allergiás tüneteket, amik közül a legkellemetlenebb az orrdugulás volt. Főleg fekvő állapotban;továbbá a szemviszketés, az állandó, vízcseppszerű orrfolyás és tüsszögés is megkeserítette a mindennapjaimat. Az orrom mindig kisebesedett, a szemkörnyéki bőr kivörösödött és kiszáradt az állandó könnyezéstől… nem sorolom. Már mindent kipróbáltam, de minden addigi próbálkozásom hasztalannak bizonyult; a szénanátha allergia évről-évre meggyötört.

 
Mígnem bő két évvel ezelőtt, a DXN új termékkel, feketekömény  kapszulával  (Black Cumin Plus) bővítette a magyarországi palettáját. Mivel nem hallottam azelőtt a feketeköményről (mely kerti katicavirágként is ismert, latin neve: Nigella sativa)  és annak jótékony hatásairól, elkezdetem egy kicsit utánanézni, olvasni az interneten és egyéb helyeken. Hamar kiderült, hogy már az ókorban is bevált gyógynövényként használták és rendkívüli gyógyhatásokat tulajdonítanak a feketeköménynek. (Részletesen  a linkre kattintva olvashatsz róla )
 
 
 

black cumin kis és nagy

A  DXN  egyik legismertebb , nemzetközi orvosszakértőjét is megkérdeztem, aki szintén az allergiára gyakorolt gyógyhatásait -és széleskörű felhasználási tapasztalatait megerősítve- ajánlotta a figyelmembe. Nem is halogattam tovább a döntést, minél hamarabb szerettem volna kipróbálni. Ezért már másnap megvettem. Te se halogasd, ha meg akarsz szabadulni a gyötrő allergiádtól!

Rendeld meg most! Klikkelj ide!

Épp jókor, -a tünetek kezdete előtt körülbelül 2-3 héttel  2012 áprilisában-és a tanácsait követve elkezdtem szedni a DXN Black Cumin Plus kapszulát.

És láss csodát! Abban az évben a tüneteket szint alig éreztem; a hajnali/reggeli enyhe orrduguláson és néhány hapcin kívül, teljesen el is felejtkeztem róla! Még az orrcseppet is csak ritkán, jellemzően éjszaka kellett használnom és gyógyszert pedig egyáltalán nem is szedek azóta! (azt is csak ebben az időszakban, kb. 4-6 hétig kellett. Azóta  tünetek nélkül tudom végezni a napi teendőket. Próbáld ki Te is  ezt a mellékhatások nélküli hatékony megoldást!

Elmondhatom, hogy számomra nagyon nagy  megkönnyebbülés volt a feketekömény. Végre minden rossz és kellemetlen tünet nélkül ki tudok ülni a teraszra kávézni (amit nagyon szeretek !) vagy egy kicsit kertészkedni; na ne gondolj valami nagyra… egy kis virágültetés, gyomlálás stb. Pedig azelőtt a fűnyíráskor is bezárkóztam a házba, mindent becsuktam, mert a levágott fűtől is elkezdtem tüsszögni,  torokkaparás, fülviszketés… hogy a többit már ne is említsem. A DXN  Black Cumin Plusnak köszönhetően mindezek az idegesítő és fájdalmas tünetek már a múlté!

A lényeg, hogy a feketekömény tényleg hatásosnak bizonyult!

Épp most lett vége az “én szezonomnak”, és szerencsésen  túléltem ez a pár hetet -már harmadik évben!- minden különösebb kellemetlenség nélkül. (ami főleg autóvezetés közben volt rossz, mikor fél kézzel kellett zsebkendő után kotorászni …)  Az adagolást illetőleg én az alábbi utasítást követve szedem ilyenkor:

A tünetek megkezdődése előtt már körülbelül két három héttel elkezdem, napi 2×2 kapszulával. Ez a konkrét virágzást követően a szöszök megjelenésekor már ad egy ellenálló képességet a szervezet számára. Ilyenkor már lecsökkentem napi 2×1-re és a “szöszhullás” utáni 1-2 hétig még szedem. Általában egy szezonra kb. 90-120 kapszula elegendő.

Milyen típusú allergiára alkalmazható még a DXN feketekömény kapszula?

Mivel nekem nincs más egyéb allergiás tünetem az év többi részében, (hál’ Istennek ) ezért erről csak a barátaim és ismerőseim terméktapasztalataira tudok támaszkodni. Az ő elmondásuk szerint, az asztmásoknak, a házi poratkára érzékenyeknek,  a nyár eleji fű-és pázsitfűfélékre és az augusztus-szeptemberben virágzó parlagfű allergiásoknak is segített már a DXN Fekete kömény kapszulája.

Sőt, most jut eszembe,  hogy nálam a macskaszőr allergiára is bevált, mert a feketekömény szedése alatt, -amikor meglátogatom anyukám barátnőjét, ott három  macska is van panel lakásban!- nem kezdek el viszketni és köhögni, mint  más alkalommal, mikor ott járok. Ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani Neked is, ha a fentiek közül, Te vagy családtagod  szenved hasonló allergiától!

Miért szenvednél tovább az allergiás tünetektől, ha nem muszáj!

Itt egy jó megoldás a Te számodra is!

Rendeld meg most! Klikkelj ide!

Holnaptól már  Neked sem kell szenvedned az allergiától és az irritáló, fájdalmas tünetektől!

 
 
DXN Black Cumin Plus 90

A termék a közel-kelet legnagyobb tiszteletnek örvendő fűszer- és gyógynövényét teszi elérhetővé egy könnyen fogyasztható formában. (Nem véletlen, hogy  Biblia is említést tesz róla az Ésaiás könyvének  28. részében)
A termék feketekömény magot, feketeborsot és szegfűszeget tartalmaz.

A  feketekömény kapszulát Black Cumin Plus néven 30 és 90 darabos kiszerelésben is megtalálod  a webáruházunkban!

Ha  gyógyszerek nélküli megoldást keresel a kellemetlen allergiád ellen, akkor ez számodra is egy jó megoldás lehet.

Rendeld meg most! Klikkelj ide!

Ha a vásárlással egy időben törzsvásárlónak is regisztrálsz -a kitöltési útmutató  ITT – akkor már az első rendeléskor 25%-os kedvezményben részesülsz!  (A törzsvásárlói feltételeket  ITT olvashatod.)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!