Elindítottam a személyes blogomat

“Szolgálati közlemény!” :-)

1

Örömmel tudatom Veletek, hogy rendszeres blogolvasóim és hírleveleimre regisztrált olvasóim kérésére:

Elindítottam a személyes blogomat!

Igaz, még csak nagyon kezdeti (nem végleges) fázisban van, de már ide is lehet regisztrálni!

Egy ideje már gondolkoztam rajta, hogy elindítom de a végső lépést az induláshoz, az elmúlt hetekben kapott (élettörténeteket felölelő) terjedelmes levelek/kérdések adták. Email postafiókomat elárasztották az olvasói levelek, de a legtöbbet még elolvasni se jutott időm. Az első néhányra röviden válaszoltam, erre még többen visszaírtak! :-)

Ez egyrészről  nagyon jó érzés, (ezúton köszönöm Mindenkinek a bizalmat) de képtelen vagyok mindegyikre egyenként válaszolni. Ezért a továbbiakban a személyes blogoldalamon fogok írni azokról a témákról, amikről kérdeznek sokan, illetve nem közvetlenül a DXN-el kapcsolatosak, valamint aktuális történetekről és egyéb érdekes témákról.

Annak is nagyon örülök, hogy az első e-könyvemnek  -számomra meglepően- nagy sikere lett. Legalábbis a letöltések nagy számát tekintve. Illetve sokan jeleztek vissza, hogy megvennék nyomtatott formában is, hol lehet hozzájutni stb., valamint várják az újabb könyveimet… Bevallom, ekkora  érdeklődésre nem számítottam, lévén hogy ez volt az első e-könyvem. De jó hírem van mindazoknak, akik már olvasták és azoknak is, akik még nem:

A  készülőben lévő két e-könyvemet, már az új blogomon fogom publikálni!

Mikor? Hamarosan, de annyit elárulok, hogy megint érdekes témák lesznek benne… Hogy az elsők között értesülhess a megjelenésükről, kérd a blogértesítőmet az új, személyes blogoldalamról!

Vidám őszi napokat kívánok Nektek!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!