Drums and Caffe

Ha szereted a tartalmas, színvonalas, vidám  Zenét  és ritmusokat, na és persze a   humort, szeretném  figyelmedbe  ajánlani – akár csak szórakozás és/vagy kikapcsolódásként -   olasz zenész Férjem oldalát!  Talán számodra sem lesz ismeretlen…..

https://www.facebook.com/barile.paci

Ha tetszik, küldd el ismerőseidnek is, szerez nekik is vidám perceket!    Köszi :-)

ÉRDEKES,TUDTAD?

Röviden és egyszerűen  csak  Bár-nak hívják Olaszországban a kávézót, a beállós presszótól a leülős kávéházig minden  vendéglátási  helyet  beleértve. Van olyan  akár  egyetlen pultból álló bár, ahol csak  elénk tolják a kávét (például Nápolyban a kávéfőző pincérnő  már  előre meg is cukrozza ha kérik…) Van olyan kávézó bár, ahol ebédelni is lehet (szendvicstől kezdve a spagettiig);és  van bár, mely egyben cukrászdaként is működik. A bár az olaszok számára elsősorban a kávéfogyasztás és a társasági élet  helyét jelenti, ahol reggel péksüteménnyel, ebéd után önmagában, este gyomorkeserűvel isszák az a fekete nedüt!

De 2008 óta mi már csak a DXN ganodermás kávéit fogyasztjuk! Kiváncsi vagy miért? Olvasd el történetünket a Rólunk menüpontra kattintva!

One Response to “Drums and Caffe

  1. Szöllősi Ági

    Kedves Ildi! Köszönöm a kávét, megkaptam és megkóstoltam. Nagyon jó minőségű, erős, telt ízt tapasztaltam. Csudafini illata volt, ahogyan rátöltöttem a forró vizet. Nem ittam még hasonló ízűt sem, pedig sokféle kávét vásároltam már. Nekem kicsit erős volt, a krémes, édes, lágyabb ízű kávék a kedvenceim. Köszönöm a kóstolót. Sz.Ági.

    Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!