Ganoderma

Fő termék a Ganoderma gomba

Miért van szüksége szervezetünknek a ganodermára?

Az emberi test körülbelül 700.000 milliárd sejtből áll. A sejtek méretei nagyon eltérőek. Például a szív, vér, csont, máj, hajszálak,stb. sejtjei más-és más. De másodpercenként kb.1 millió sejt hal el és kb.ugyanannyi új sejt jön létre. Akkor van baj, (betegség) ha ez az egyensúly felborul.

A táplálkozás, evés-ivás, levegővétel által, munkahelyi ártalom pl.sugárveszély, elektroszmog, toxinok (mérgek) kerülnek be a szervezetbe, amelyek a vérlemezkékre tapadva bejutnak a sejtjeinkbe. Ott méreganyagokat termelve fertőzik meg a körülötte levő sejteket is, amelyek a szervezet elsavasodáshoz, illetve daganatok kialakulásához vezetnek.

A Ganoderma lucidum (pecsétviszgomba) hatóanyagainak legfőbb tulajdonságai, hogy behatolnak a sejtekbe és eltávolítják a mérgeket, megerősítik a sejtfalakat, ezáltal a mérgek nem tudnak behatolni a sejtjeinkbe. A benne lévő hatóanyagok 3-szor több oxigént kötnek le a vérben, így mindig az oxigéndús vér jut el mindazokhoz a hajszálerekhez is, amelyek már el vannak záródva. A ganoderma enzimjei megtisztítják a lerakódott plakkoktól még a legvékonyabb hajszálereket is és újra megnyitják azokat véráramlás számára.

Miután adaptogén, ezért nem specifikus (mint pl.egy lázcsillapító, ami a tünetileg hat, mikor láz áll fent) hanem helyre állítja az emberi szervezet öngyógyító képességét. Nincsenek mellékhatásai, ezért szedhető más gyógyszer mellett is. Sőt aki már állandóan gyógyszert szed, annak javasolt a ganoderma rendszeres fogyasztása. A gyógyszerek mellékhatásait is képes semlegesíteni és kihajtja a méreganyagokat az emberi szervezetből.

A ganodermáról részletesebben a Termékismertetők menüben és ide kattintva is olvashatsz!

Sok ember elfelejti bevenni a különböző vitaminokat, amik viszont nélkülözhetetlenek. Ezért a DXN egy zseniális ötlettel állt elő: napi fogyasztási cikkekhez adta hozzá a ganodermát. Az így készült kávék, étrend kiegészítők és kozmetikumok jótékony hatásúak az emberi szervezetre, és rendkívül kedvezően hatnak az egészségre.

A ganoderma gomba (ganoderma lucidum, magyarul pecsétviaszgomba) “gyógyító csoda”-ként emlegetett, speciális gomba.

Magyarországon sokan még soha nem is hallottak a ganoderma gombáról…… bevallom mi is csak 2007- ben, amikor  Barátainktól ajándékba kaptunk  egy doboz ganodermás kávét. Ezt a délkelet-Ázsiából származó ritka gyógynövényt -a ganoderma gombát- egy speciális eljárással hozzáadják  a kiváló minőségű arabica kávéhoz, ami által a koffein káros hatását sikerült semlegesíteni. Ennek köszönhetően ma már a kávézási szokásunknak nincsenek kellemetlen mellékhatásai!

Ha szeretnéd tudni mik  lehetnek ezek, kattints a “Rólunk” menüpontra! :-)

A ganoderma gomba tulajdonságai

A ganoderma gombát – más néven pecsétviaszgombát – már több mint 4000 ezer éve ismeri az emberiség. Az ókori Kínában  nagyon ritka  volt ez a gombafajta, ezért  csak nagyon kiváltságos emberek tudtak hozzá jutni. Mivel a benne lévő anyagoknak – már akkoriban is-   rendkívüli gyógyhatást tulajdonítottak, ezért aki ilyet talált -fejvesztés terhe mellett-  be kellett szolgáltatni a  kínai császárnak.

Kiváló adaptogén gyógynövényről lévén szó tökéletesen alkalmazkodik az emberi szervezethez, és csak akkor és ott  fejti ki a hatását, ahol a testünknek szüksége van rá. Stimulálja a szervezet öngyógyító képességét és szabályozza immunrendszert. Huzamos ideg tartó használat után sem mutattak ki semmilyen mellékhatást, ezért korlátlan mennyiségben és ideig alkalmazható.

Az európai orvostársadalom csak az elmúlt néhány  évtizedben ismerte meg az Ázsiában széles körben elterjedt  gyógygombát.  A hagyományos kínai gyógyászatban  -régen is és most is- nagy hatékonysággal  használják , de az utóbbi időkben a nyugati társadalmak is kezdik elismerni. Különösen alternatív adjuvánsként használják, különböző eredetű  daganatos megbetegedések  esetén jótékony hatással van kemoterápiás kezelések mellékhatásainak kivédésére.

További élettani hatásairól és egészségben betöltött szerepéről   bővebben olvashatsz itt:  http://www.cafebarile.com/ganoderma 

De DXN -től független, számtalan szakmai- orvosi vélemény és kutatás is alátámasztja a ganoderma gomba  egészségre, és az emberi szervezetre  gyakorolt kiemelkedően pozitív hatásait.

A ganoderma gomba  egy igazi  gyógygomba

Az utóbbi időkben a gyógygombák  hazánkban is egyre népszerűbbek. Elsősorban antivirális, baktériumölő  tulajdonságokkal rendelkeznek. A szív- és érrendszer működésére, a bélrendszert érintő betegségre,  valamint  májra is kedvezően hatnak.

Próbáld ki  Te is a DXN ganodermás kávét!
Megrendelem

Ha szeretnél utánajárni az itt leírtaknak, -hogy még több információhoz juss- javaslom nézd meg a következő videót, és utána  próbaképpen  írd be az általad  használt keresőbe: ganoderma lucidum (vagy kattints a linkre).

További hasznos információk az egészséges életmód és gyógyszer nélküli  boldogabb élettel kapcsolatosan az ingyenes email-sorozatomban:  Kérd most ITT.

Remélem segítségedre voltam e rövid kis cikkel; oszd meg ha hasznosnak találtad! Köszönöm, további jó böngészést! :-)

One Response to “Ganoderma

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!