Miért a DXN?

DXN-Miért más és miért épp ezt a céget választottuk?

Sokan és sokszor  feltették már nekünk ezt a kérdést:  Miért a DXN?

A videóból kiderül, hogy mit kell  alaposan megvizsgálni, mielőtt egy cégnél  letesszük a voksunkat. Ez az alap kiindulási pont. Azután következik a tesztidőszak. Ez lehet több hét, hónap -vagy akár 1 év is – ami alatt kiderül, hogy a termék vagy szolgáltatás  mennyire felel meg a róla állított tényeknek illetve a személyes elvárásainknak. Vagyis mennyire vagyunk elégedettek vele.

Mindannyian tudjuk, hogy csak az elégedett vásárlóból/vendégből/ügyfélből/páciensből stb lesz  rendszeresen visszatérő vásárló. Ha elégedettek vagyunk az adott termékkel vagy szolgáltatással, akkor ezt szívesen elmondjuk -nem ritkán még esetleg dicsekszünk is vele-  a környezetünknek. Tesszük ezt szinte mindannyian – ÉSZREVÉTLENÜL-nap mint nap, anélkül  tudatában lennénk, hogy  ingyen reklámot  csinálunk az  adott cégnek.

Ingyen reklám hatása és ereje

Vajon elgondolkodtál már azon, hogy Te eddigi életed során hány éttermet, hotelt, üzletet, cipőmárkát, fodrászt, fogorvost vagy filmet  -és még sorolhatnám mi mindent- reklámoztál az ismerőseidnek barátaidnak, mert  tetszett,megkóstoltad, megvetted kipróbáltad és elégedett voltál? …És mindebből  az ingyen szájreklámból  mennyi vevőt/vendéget/forgalmat küldtél, és generáltál a felsorolt  cégeknek? …És  kaptál  mindezért -az esetleges köszönömön  kívül- pénz vagy  ellenszolgáltatást? Sok emberrel beszélve szinte mindenki – velem együtt- azt válaszolta, hogy nem sokat- vagy inkább mondjuk úgy hogy semmit!

Lehet ezen változtatni? 

IGEN  LEHET! Mi ezért választottuk -sok más, nyomós érv miatt  a DXN-t

MERT: itt már  csak  kizárólag saját személyes fogyasztásunk után is van  kedvezmény,

MERT:  a napi fogyasztási cikkekből  összeadódó hónapró -hónapra generált  saját forgalom után további, még nagyobb kedvezményt ad a DXN minden törzsvásárlónak,

MERT: pozitív termék tapasztalataink hatására mások  is rendszeres  vásárlókká válnak, akkor ezt a DXN  kedvezményes terméklevásárlással és egyéb kedvezményekkel/juttatásokkal  honorálja. Ha megnézed az alábbi videót, eldöntheted, hogy mit szeretnél ezután?

Továbbra is ingyen reklámot/forgalmat generálni olyan cégeknek, akik soha nem fizetnek neked azért, hogy reklámozod őket?       VAGY……..?

DXN  mellett  döntesz, ahogy mi is tettünk!

Ha  még ezek után még maradt benned kétely afelől hogy Miért a DXN ? akkor még néhány érv:

MERT a DXN az  első és piacvezető GANODERMÁS  MLM cég a világon már 20 éve! Ez nem  csupán állítás, hanem tény!

MERT a DXN-nek vannak csak saját ültetvényei ( nem csak ganoderma hanem biospirulina, kávé és még sok más .)

MERT  a DXN saját gyáraiban dolgozza fel a legkíméletesebb eljárással , hogy  csak a legjobb minőségű és hatóanyag tartalmú növények kerüljenek  a  törzsvásárlókhoz.

MERT a csomagolást is a  legmagasabb követelményeket is kielégítő, steril körülmények között zajlik, a DXN nem adja ki más cégnek!

MERT a magas minőség  versenyképes árral párosul, hiszen a DXN  20 éve saját , közvetlen törzsvásárlói hálózaton keresztül juttatja el az minden fajta késztermékét a a világ  több mint 100 országában több  tízmillió felhasználóhoz.

MERT mindent egy kézben tart! A kutatástól a termesztésen , csomagoláson át a szállításig, míg eljut a közvetlen végfelhasználóig.  Íme az erről készül videó:

Sok  érv szól még a DXN mellett, amiről bővebben a blogomon olvashatsz: kattints IDE!De szerintem már ennyi is elég ahhoz, hogy  bárki (akár TE is aki ezeket a sorokat olvasod ) megalapozott  és jó üzleti döntést hozzon amikor a DXN -t választja! :-)

Regisztrálj most itt! Utazz velünk Te is a DXN csodálatos világába! Indulhatunk?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!