Online Network

Miről ismerhető fel az igazi és a hamis online network?

Néhány árulkodó jel a hamis online network cégekről

Manapság az internetes  oldalakat elárasztják  a ” jobbnál-jobb”  és nagyon vonzónak látszó, “könnyen pénzhez” juttató különböző ajánlatok, amiket ha közelebbről megvizsgálunk,  -és veszünk némi fáradságot és utánanézünk,( akár negyedóra is elég hogy átlássuk !) -hamar kiderül róluk, hogy  pusztán átverések és becsapások .

Az ilyen  “cégek”, – az emberek hiszékenységére apellálva-  könnyen találnak pár száz olyan embert, akik elhiszik és befizetik a sokszor több százezer forintos vagy  1-2 ezer eurós “kötelező belépési csomagok” árát. Hangzatos ígéreteiket marketingköntösbe és/vagy termékeladásba csomagolva pár hónapig, -esetleg 1-2 évig- fenn tudják tartani azt a látszatot, hogy természetesen az ő ajánlatuk egy rendkívül kedvező és persze kihagyhatatlan lehetőség az anyagi életük megoldására. Így nem csoda, ha sok ember -szinte gondolkodás nélkül- beleugrik az  épp “ügyeletes évszázad üzletébe”.

Ezzel szemben a szomorú valóság az, hogy akik ilyen trükköknek és közönséges szélhámosoknak/csalóknak estek áldozatul, nem hogy nem  nyertek az adott ” szenzációs és kihagyhatatlan lehetőségen”, hanem nagyon is sokat vesztettek! Nem csak a pénzüket, de sokszor az egészségüket elveszítették (a sok stressz miatt) egész addigi  egzisztenciájukat, lakásukat is, vagy akár a családjuk is ráment….. (pl. válások az eladósodás miatt, amit hitelként felvettek a nagy üzlet reményében…)

Sajnos mindezek a folyamatok, csalódott és becsapott emberek ezreit termelte ki és nem csak  Magyarországon élő emberek között. Ennek az lett a következménye, hogy az így  pórul jártak  fent említett okok miatt a korrekt, megbízható, leellenőrizhető és tisztességes  cégekről is  hasonlókat feltételeznek;(miszerint csalók és szélhámosok.)

Network Marketing vagy  multi-level marketing ( jelentése: több szintű értékesítés)  egy – Amerikában már több mint hetven éve sikeresen működő kereskedelmi szegmens, ami nem mellesleg az USA  éves GDP -jének több mint 30%-át adja – rendkívül  igazságos elven működő  rendszer, ahol csak akkor és annak  fizetnek jutalékot, akik dolgoznak és forgalmat generálnak az adott cégnek.

Miről ismerhető fel hogy jó egy online network cég ?

A  legfontosabb különbség  a tisztességes MLM -cégek és a hamis pilótajátékra  épülő fantom cégek között, hogy míg az előbbiek tisztán csak a termékeladás után  fizetnek, az utóbbiak elsősorban a belépők után, akikre a már fent említett módon  belépéskor rákényszerítik a túlárazott nagy “termékcsomagok” megvételét. Ezzel keltve azt a látszatot, hogy azért van termék is  hálózatban. Több száz, akár ezer százalékos azonnali  profitot realizálva ezzel, mert “belépőcsomagba” tett termékek valódi ára és a különböző “tarifájú” csomagok értékesítése között óriási (akár 10,20  vagy akár 30-szoros  különbség  is van forintban, vagy euróban.)

Ezzel az inkorrekt  üzleti mentalitással – az egyébként  nagyon  jól működő rendszert vagyis az mlm-et – az elmúlt évtized(ek)ben  Magyaroszágon sikerült  elég rendesen  lejáratni, azáltal hogy  közel félszáz  tisztességtelen, profitra éhes cég felhasználva az mlm előnyeit, azt elferdítette és nem arra használta, amire valójában  kitalálták. Sokat ártottak ezzel a  magyar embereknek és közvetve a társadalmi megítélésnek is, ami ma nálunk network marketinget övezi.(nálunk inkább mlm néven elterjedt) Csak egy  példa: egy kést is lehet jó dolgokra használni, de rosszra is; nem mindegy hogy kenyeret szeletelünk vele, vagy ugyanazzal a késsel embertársunknak ártunk vele!!!

Online network cég választási kritériumok

Mielőtt meg nem vizsgáljuk  és nem  tájékozódunk egy adott cég teljes körű ajánlatát tekintve,  addig semmiképpen  ne ugorjunk bele- (főként hitelt ne vegyünk fel rá!-), akár milyen  “kihagyhatatlannak tűnő” lehetőségről is legyen szó!!! Viszont, ha vizsgálódáson  már túl vagyunk és meggyőződtünk az adott cég hátterével, ajánlatával, termékeinek hasznával kapcsolatosan minden körülményről, és  az  számunkra minden kétséget kizárva  megnyugtató, akkor ne féljünk egy olyan lehetőségtől, ami  nem csak a saját  de a környezetünk életét is megkönnyítheti! Fontos hogy a motivációnk is tiszta legyen és ne más emberek   becsapásából  tegyünk szert jövedelemre hanem  embertársaink segítéséből. Ha így teszünk és körültekintőek vagyunk, biztosan nem fogunk csalódni. Így tettünk mi is, mielőtt a DXN mellett döntöttünk.

Külön öröm számunkra, hogy  nem csak mi élvezhetjük ezt a lehetőséget, hanem embertársainknak, barátainknak  is valódi segítséget tudtunk közvetíteni.

Ami még megkönnyítette a döntésünket az a hitelesség és a páratlan  ötlet, amit itt Magyaroszágon  Kócsó László, a DXN EUROPE  társtulajdonosa és vezetője  - aki külföldön és itthon  egyaránt  elismert  online szakember- fejlesztett ki. Róla és az általa kidolgozott valódi online üzlet építéséről  bővebben olvashatsz a Magyaroszágon megjelenő Profi MLM magazin  2013 márciusi kiadásában és számos ilyen jellegű újságban. Megjelent  2 könyvében, melyeknek címe: ONLINE ARANYBÁNYA 1 illetve a hamarosan megjelenő   2.kötet  címe: MÉLYEBBRE ÁSVA részletes betekintés kaphat bárki arról,  mitől is lesz valójában működőképes az online network marketing, és hogyan lehet tisztességes módon pénzt keresni az internet adta lehetőségekkel, akár az országhatárokon túl is.

Könyvrendelés: klikkelj a képre!

Online Aranybánya

Mi a   ténylegesen  működő Online hálózatépítés titka?

Emberek ezrei keresik az igazi pénzkereseti lehetőséget az interneten.

Ahhoz, hogy valóban pénzt tudj keresni az interneten mindössze három dologra van szükséged:

  1. Egy piacképes termékre vagy szolgáltatásra.
  2. Egy értékesítő weboldalra.
  3. Stabil vásárlói körre.

Ha a három közül egy feltétel is hiányzik, akkor nem működik az internetes pénzkereset!

Van egy nagyon jó hírem, mi mind a három feltételt tudjuk Neked biztosítani!

A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, sőt inkább kávéfüggő. Nekünk van egy alternatívánk, egy jótékony hatású kávé, melyre óriási igény van.

  1. Kiváló szakemberek közreműködésével elkészült egy valóban értékesítő weboldal rendszer, amit most te is tapasztalsz, hiszen alig várod, hogy végigolvasd ezeket a sorokat és kitölthesd az online jelentkezési lapot. Ráadásul, most a tiéd lehet egy ilyen weboldal díjmentesen.
  2. Az emberek az élvezeti cikkükről fognak utoljára lemondani. A vásárlóid hamarosan nem kávéfüggők lesznek, hanem DXN ganodermás kávéfüggők. Tudsz ennél stabilabb üzletet?

Tisztában vagyunk vele, hogy az online hálózatépítésnek még rengeteg mesterfogása van. A Te sikered, ami érdekünk is, tehát biztos lehetsz benne, mindenre megtanítunk - ráadásul térítésmenetesen - amire szükséged van a sikerre. A mi sikerünk nélküled is biztosított, de a Tiedhez  TE KELLESZ!!!!

Nos, mi készen állunk  arra, hogy segítsünk Neked elindulni a DXN  Sikerpályáján!

A többi már csak  RAJTAD múlik! :-)  ITT tudsz csatlakozni, tedd meg most!

 

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!