RÓLUNK

 

Rómában a Spanyol Lépcsőnél                     Üdvözöllek!

Barile Ildikó vagyok. Férjem Barile Pasquale, sokak által ismert zenész és közszereplő.

Jelen weboldalt oldalt 2013. márciusában, blogírás kapcsán kezdtem el. Célja, hogy az elmúlt 13 évben -különböző szakmai területeken- megszerzett  tudásomat, gondolataimat és aktuális információkat megosszam az olvasóimmal és ezáltal az embertársaimnak segítségére legyek.

Továbbá a DXN-ben  eddig eltöltött5 év alatt összegyűjtött termék és egyéb tapasztalataimat  is szeretném közreadni, mellyel hozzá kívánok járulni a magyar emberek egészségtudatának pozitív fejlődéséhez.

Hogyan találtuk meg a számunkra ideális termékcsaládod, illetve megélhetési forrásként is hasznosítható céget a DXN -t?

Ennek történetét lentebb olvashatod.

**************************************************************************************************

Ha tényleg kíváncsi lettél az „én történetem” -re, (ami valójában a Mi történetünk) akkor kérlek dőlj hátra egy kényelmes fotelben és olvass tovább! :-)

Egy szikrázó júniusi reggelen kezdődött……meleg nyári hosszúhétvége, és ahogy az lenni szokott, épp elfogyott otthon a KÁVÉNK! Igen, így nagybetűvel; (mert nálunk kávé a Lavazza-nál kezdődött…. és az ehhez szokott olasz származású Férjem ennek nagyon nem örült! :-( mármint annak hogy elfogyott)

Ünnepnap lévén minden be volt zárva a környékünkön…. és hát nem igazán volt kedvem kimozdulni a 35 fokos hőségben, hogy felkutassam honnan tudnék azonnal beszerezni egy csomag Lavazza kávét… Hogy enyhítsek a problémán, felajánlottam neki hogy próbálja ki a – nem sokkal azelőtt- ajándékba kapott Ganoderma-gyógygombás instant kávét. Hát reakciót el lehet képzelni…. :-) ( egy olasznak ez felért egy arcul csapással! )

De végül -jobb híján- nagy nehezen mégis rávette magát, hogy az általa csak műkávénak titulált kis zacskót kibontsa .

Amikor aztán kitöltötte a forró vizet, megszimatolta a kis tasakban lévő port és beletöltötte a csészébe, egyik meglepetés jött a másik után…..

-nincs gomba illata! – de hisz ez kávé illatú! -hmm… nem is rossz….! – és még az a tejeskávészínű krémes “mousse” is ott lebegett a tetején! Teljesen úgy nézett ki, mintha most főzték volna frissen, az egyik olasz kávézóban! Már csak az izére volt kíváncsi de abban sem kellett csalódnia! Így aztán ennek a szerencsés próbának köszönhetően, nem maradtunk kávé nélkül azon a hétvégén.

Az ünnep utáni első reggelen természetesen első dolgom volt, hogy beszerezzem a Férjem akkori kedvenc lavazza kávéját. Gyorsan LEFŐZTEM ugye, és felszervíroztam a reggeli mellé. Férjem elégedetten emelte szájához a csészét; ekkor újabb meglepetés következett….

Mikor lenyelte az első kortyot, összeráncolta a homlokát, jelezvén valami nem stimmel…. nem ízlik a KÁVÉ!…… és valami nagyon marta a gyomrát… ugye kitalálod mi ? Ez már az „igazi” főzött kávé volt, amiben köztudottan magas a csersav tartalom és ez a ganodermás kávé után azonnal érzékelhető különbség volt. Édekes módon ez azelőtt nem tűnt fel, csak most hogy pár napig nem ivott Lavazza kávét.

Közben- beírva az egyik keresőbe- rákerestünk az interneten arra, hogy a nagy mennyiségben fogyasztott koffeinnek milyen káros hatásai vannak; merthogy sajnos vannak…

Hmm, mindenki maga döntse el mit hisz el de mi tovább böngésztünk, hogy kiderítsük, mitől gyógy ez a kávé és mi is az a ganoderma egyáltalán? ( bővebben itt.)

Később a Férjem még tett néhány próbát a régi, klasszikus kávéval de a ganodermás kávé után már közel sem ízlett neki úgy, mint régen… sőt a refluxa is visszatért tőle.

Ekkor érkezett el a DÖNTÉS pillanata; melyik kávét fogyasszuk ezután?

1) Ragaszkodjunk a régi tradicionális kávézási szokásunkhoz, annak minden kellemetlen velejárójával (mint gyomorégés,reflux, csersav, a szintetikus adalékok, ízfokozók miatti keserű utóíz stb.)

VAGY

2) A kellemetlen mellékhatások nélküli, ganodermás – külföldön, sok helyen wellness kávéként ismert-  gyógykávét igyuk, ami rengeteg pozitív hatással van az emberi szervezetre,amit számtalan orvosi és tudományos kutatás igazolt már az elmúlt 30 évben.

Ráadásul még az ár-érték arány kifejezetten kedvező volt, ezért gyorsan

DÖNTÖTTÜNK!

Ennek már lassan 5 éve, hogy csak a DXN cég által termesztett, feldolgozott, csomagolt és forgalmazott kiváló minőségű Ganodermás kávét ( és különböző – azóta megismert- más DXN terméket) fogyasztunk, és használunk a mindennapjainkban.

Mikor barátaink,ismerőseink észrevették, hogy már nem isszuk a hagyományos kávét, érdeklődni kezdtek, kérdezősködtek, miért ezt a fajta kávét isszuk? Elmondtuk.

Ennek az lett a következménye, hogy közülük nagyon sokan szintén kipróbálták. Megtapasztalva a Ganoderma gomba jótékony és gyógyhatásait, nem volt nehéz a DXN ganodermás kávék mellett dönteniük.

Köztudott, hogy sok embernek egészségügyi problémák miatt kell lemondani a hagyományos – csersavat is tartalmazó- főzött kávéról , de a DXN Ganodermás kávéról nem!

Ők aztán szintén elmondták a barátaiknak és ismerőseiknek, hogy miért isznak ganodermás kávét; tovább adva a jó hírt: többé már senkinek nem kell egészségügyi problémák miatt lemondani a kávézásról és az érzésről, ami vele jár…. mert itt a megoldás:

a DXN ganodermás kávé! A továbbiakat gondolom már gondolom  kitaláltad…

Ma már nem csak a közeli barátok és ismerősök ismerték meg a Ganoderma áldásos hatásait, hanem velük együtt sokan mások is, itthon és külföldön egyaránt. Talán te is ismered a mondást:

Az igazán jó döntések mindig egy jó kávé mellett születnek!

Sok sikert a jó döntéshez!

 

BARILE ILDIKO & PASQUALE 

www.cafebarile.com  ; ganoderma@cafebarile.com
www.dxnbarile.hu ; kapcsolat@dxnbarile.hu

skype:barile.ildiko2

 

 

 

 

 

 

4 responses to “RÓLUNK

 1. Patai Attila

  Sziasztok!
  Majd ha egyszer meg akarnám kóstolni, hol rendelhető és mik a szállítási feltételek?
  Köszönettel: Patai Attila

  Reply
   1. Kékesi Gyöngyi

    Megerősítem,hogy a kávé nagyon finom,bár nem vagyok olasz származású de nálunk a lányommal a kávé nagyon fontos tényező! Nélküle nem indulhat el a nap és naponta több adag is kell! A ganodermás kávé nagyon jó aromájú kávé fajta ami feldobja az egész napot és garantált, hogy nem fárad el az ember, ebből napi 1-2 adag elég! Fontos tényező az íz és az illat, a ganodermás kávé esetében az íz kiváló,az illatot meg pótolja a hatása!
    Külsőleg is kiváló,/pl: bőrápolásra/. Szeretnék most már egyre többet rendelni ,és rendszeresen fogyasztani!

    Reply
 2. Golblne Gyongyi

  Ildiko!
  Nagyon tetszik ez a tortenet! Tudod, hogy en is Te altalad kostoltam meg az elso kavet, ( veletlen folytan Hajnal Evi csomagjabol ) ami ahhoz vezetett, hogy par het mulva jelentkeztem hogy regisztralni szeretnek. Ez a kave valoban annyira jo, hogy ha egyszer megkostolja valaki dontenie kell.

  Gyongyi

  Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Csak a kulturált kommunikációnak megfelelő véleményeket tesszük közzé!
Minden egyéb, szitkozódó és káromkodó hozzászólás automatikusan törlése kerül!