Category Archives: Egyéb

Vásárlás és szokások-Tippek,hogy jól vásárolj!

Nemrég  -egy lazább napon, amikor nem kellett úgy sietni, mint általában- elmentem   egy  “Plázába”, mert szükségem volt néhány  dologra. Több üzletben is jártam, tapasztaltam jót és rosszat is… Konkrétumok nélkül,  egy pár gondolat erről:

Te is utálod, amikor lépten-nyomon, de  valaki  mindig el akar adni neked valamit?

Hú, én nagyon! Ismerős az  érzés ugye? Ezt mindenki utálja  és szerintem Te is! Nyugodtan bevallhatod :-) …...

Tovább

DSN 2013-TOP 100 Company

Sokan  kérdezték tőlünk, hogy a DXN  miért nem szerepel a DSN  (magyarul:Direkt Értékesítők Magazinja)   minden év  áprilisában közzétett  híreiben a 2013.évi  100-as top listán?  Mint ismeretes 2010-ben  a 40. helyről  2012-ben már az előkelő 28.helyre ugrott előre. (klikk a képekre)

Tovább

VIDEÓ-RIPORTOK 2013.március

Több mint egy hónapja -2013.március 2.-án-   ünnepeltük a DXN EUROPE  4. Születésnapját, ahogy azt már korábbi bejegyzésemben olvashattátok,ill egy kis összefoglaló  videót is feltöltöttem. :-)

Most egy újabb  videóanyagot  szeretnék bemutatni, amelyen interjúkat  hallhatok a DXN-ben  már  sikeres vezetőkkel, illetve  néhány  most kezdő munkatárssal.

Tovább

Holnap ONLINE-képzés!

Kivételesen off-line :-)

A helyszínt  gondolom  már mindenki jól ismeri, hiszen a Lurdy-Ház Konferencia központja  az egyike azoknak a helyeknek, ahol az ilyen jellegű képzéseket kiváló körülmények között meg lehet tartani. Érdemes már korán érkezni, mert  az asztalokkal berendezett  terem befogadóképessége limitált! Kezdés: 10 órakor!!! Mindenkit szeretettel várunk!

Megközelítés:

Image
Lurdy-Ház Kft.
Cím: Konyves Kalman Korut 12...
Tovább

Már csak pár nap!

A hétvégi online üzletépítő szemináriumig  már csak pár nap van hátra!

Remélem mindenkinek sikerült megvenni a jegyét! Habár  nem tudom van -e még jegy, de ha  még nem  vetted meg és szeretnél eljönni,  érdeklődj a központi irodában,az alábbi telefonszámokon: 06/1 236-01-63 , 06/30 700 4739  vagy az office@dxn.hu  emailcímen.  Talán szerencséd lesz. :-)

Ne felejtsétek el  elhozni a  Laptopot/notebookot,   lehetőleg saját mobilint...

Tovább